AKSARAY / MERKEZ - Armutlu İlkokulu

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Gülcan Aydın DEMİR öğretmenimizin sorumluluğunda yapılan tören ile kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Aksaray Belediyesi mobil kuaförü okulumuz öğrencilerine hizmette bulundu. Başta belediye başkanımız sayın Evren DİNÇER olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz ayrıca öğretmenlerimize öğretmenler günü dolayısıyla yaş pasta ikramında bulundukları için kendilerine ayrıca teşekkür ederiz.

Kas

Programı hazırlayan Filiz ÖZDİL ve Büşra ÇETİN öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Öğrencilerimiz için okul bahçesine oyun alanları oluşturduk. Okulumuzun bahçesi rengarenk oyun çizgileri ile hayat buldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü edebiyete intikal edişinin 83.yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında programı hazırlayan Mehmet ETLİ, Bekir ARSLAN ve Dilek ÇÖLKESEN öğretmenlerimiz başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. 29 EKİM PROGRAMINDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Okul aile birliği toplantımızı sosyal mesafeye dikkat ederek gerçekleştirdik. Katılan velilerimize teşekkür ederiz. Okul aile birliği başkanımız Selahattin DAĞ'a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz, yeni okul-aile birliği başkanımız Refik ÇAL'ı tebrik eder yeni görevinde başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuzda 2021 Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hamiye SALURLU sorumluluğunda 4/A sınıfı öğrencileri oratoryo, 5/A sınıfı öğrencileri hadis derlemeleri, 6/A ilahi dinletisi, 8/A sınıfı öğrencileri katılımıyla şiir dinletisi etkinliği yapılmıştır.

Ekm

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HACI ÖMER KARTAL, ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN KEREM ŞAHİN İLE BİRLİKTE OKULUMUZU VE YENİ KURULAN KÜTÜPHANEMİZİ ZİYARET ETMİŞTİR.İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE KÖY MUHTARLIĞIMIZIN KATKILARIYLA OKULUMUZA ÇOK GÜZEL BİR KÜTÜPHANE KAZANDIRDIK. ÖĞRENCİLERİMİZLE YAZMIŞ OLDUĞUMUZ MEKTUPLARI TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINA GÖNDEREREK YAKLAŞIK 6000 KİTAP TOPLANMIŞTIR. ZİYARETLERİ İÇİN DEĞERLİ MÜDÜRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

OKULUMUZUN İÇ VE DIŞ CEPHELERİ TAMAMEN YENİLENDİ.

OKULUMUZ HAKKINDA

Ara

EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ, ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KLAVUZU GEREĞİ OKULUMUZDAKİ ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLMEKTEDİR YETKİLİLERİN YAPMIŞ OLDUĞU DENETİMLER SONUCUNDA OKULUMUZ BELGE ALMAYA HAK KAZANMIŞTIR EMEĞİ GEÇEN HERKESE OKUL YÖNETİMİ OLARAK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı sevgi ve özlemle anıyoruz.