AKSARAY / MERKEZ - Armutlu İlkokulu

Okulumuz değerler eğitimi etkinlikleri pano çalışmaları.

Aksaray Belediyesine Hediyeleri için Teşekkür Ediyoruz

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri yapıldı.

Cumhuriyetimizin  100. yılı Okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Ekm

Öğretmenimiz Deniz GÜZEL koordinesinde; deprem, tahliye ve söndürme tatbikatlarımız gerçekleştirdik. emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası kutlamalarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz 5. aksaray kitap günleri etkinliklerine katıldı. Katılımda araç desteği sağlayan, Aksaray Belediyesine teşekkür ediyoruz.

İlköğretim haftası okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuz 2023-2024 eğitim öğretim yılına başladı.

Nis

23 Nisan 1920, Türk milletinin millî iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu mutlu günde, kuruluşunun 100. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız millî değerlerimizin mirasçısı ve geleceğimizin teminatı bütün çocuklarımızın “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve personeline çorba ikram ederek içimizi ısıtan Aksaray Belediyesine, çalışanlarına ve Sayın Evren DİNÇER'e çok teşekkür ederiz.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMINDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Ülke genelinde yapılan eş zamanlı tahliye tatbikatı okulumuzda başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Ock

OKULUMUZ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZİN İŞBİRLİĞİ İLE 15 TEMMUZ  ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI ÇIKARTILIP BASIMI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.