AKSARAY / MERKEZ - Armutlu İlkokulu

Armutlu İlkokulu

Adres
ARMUTLU KÖYÜ GENÇOSMAN MAHALLESİ 1. SK. NO 33 ARMUTLU ILKÖĞRETIM OKULU MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
VİZYONUMUZ 1. Bilim ve teknolojinin farkında olan, 2. Değişime ve gelişime açık 3. Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, 4. Değerlerini yaşayan ve yaşatan, 5. Hoşgörü sahibi, 6. Farklılıkları zenginlik kabul eden, 7. Kendine güvenen, 8. Katılımcı, kişiler arası etkileşimde başarılı 9. Kendini sorgulayan, özgür düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen, etkili ve ni¬telikli, çağdaş, demokratik ve lâik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin; 1. Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, Özgüvenli ol¬malarını, 2. Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, gelişen tek¬nolojiyi izleyip kullanabilmelerini, 3. Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, 4.Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen tekno¬lojiyi izleyip kullanabilmelerini, 5.Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler ol¬malarını, sağlamaktır.
Ulaşım şahsi araçlarla yapılmaktadır.
Servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Köyümüz Aksaray merkeze bağlı güzel ve şirin bir köydür.Halkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılığa bağlıdır.
27 Km